5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Amasya Üniversitesi'nde defile

AMASYA ÜNİVERSİTESİ'NDE DEFİLE

Amasya Üniversitesi'nde proje açılışı kapsamında düzenlenen 'Miras' adlı defilede 2'si Ukrayna asıl 8 manken, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemine ait birbirinden zarif kostümleri sergiledi.

Amasya Üniversitesi'nin İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı kapsamında Ankara Olgunlaşma Enstitüsü'nün koordinatörlüğünde hazırladığı Eğitimden İstihdama Geçişte Gençlerin Desteklenmesi Projesi'nin açılışında defile düzenlendi. 'Miras' adlı defilede podyuma çıkan 2'si Ukrayna asıllı 8 manken, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemine ait birbirinden zarif kostümleri sergiledi. Defilenin sonunda 2 manken Türk bayrağı şeklindeki kostümle podyuma çıkarken, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.

Zafer Eren, Vali Yardımcıları Hakan Kubalı ve Suat Seyidoğlu ile Ankara Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Ayşenur Usta'nın da aralarında yer aldığı izleyiciler mankenleri dakikalarca alkışladılar.

Bir yıl sürmesi planlanan 'Eğitimden İstihdama Geçişte Gençlerin Desteklenmesi Projesi'ne 90 gencin katılacağı bildirildi.

AMASYA ÜNİVERSİTESİ'NDE DEFİLE
AMASYA ÜNİVERSİTESİ'NDE DEFİLE
AMASYA ÜNİVERSİTESİ'NDE DEFİLE
AMASYA ÜNİVERSİTESİ'NDE DEFİLE
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2011 Pazartesi 17:38:01
Güncelleme :24 Ocak 2011 Pazartesi 18:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bilinmeyen insan IP: 88.230.248.xxx Tarih : 29.01.2011 00:34:40

Maşallah , üniversite değil moda merkezi mübarek