5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Amasya yıldız olma yolunda

Amasya Valisi Celaleddin Lekesiz, "Amasya, tüm potansiyeliyle ülkemizin ve bölgemizin parlayan yıldızı olma gücüne sahiptir" dedi. 

Önemli derecede potansiyele sahip olan Amasya'nın 'parlayan yıldız' olması yolunda kararlı adımlar atıldığına dikkat çeken Vali Celaleddin Lekesiz, "7 bin 500 yıllık tarihimizden aldığımız gücün bize sağlamış olduğu imkanları, sürekli değişen dünya konjonktürünün sağladığı fırsatlarla birleştirip, sorumluluklarımızı en iyi şekilde bilerek, ülkemizin istikrarlı kalkınma ve gelişmesini sağlayarak, daha çağdaş ve müreffeh bir ülke olması çabası içerisinde olacağız. İlimiz tüm potansiyeliyle ülkemizin ve bölgemizin parlayan yıldızı olma gücüne sahiptir ve bu yolda kararlı adımlar atılmaktadır" diye konuştu. 

Amasya'nın halkı ve yöneticileri ile birlikte tek amacının dünya ölçeğinde rekabet edebilen bir il olması olduğunu ifade eden Vali Lekesiz, "Hedefimiz tüm kaynaklarımızı etkin ve verimli şekilde kullanarak, kültür ve turizm, sanayi ve tarımdaki markalarımızla dünya ölçeğinde rekabet eden bir il olmaktır. Bu süreçte bizlere düşen görev, çalışma azim ve kararlılığımızı daha çok güçlendirmeli, maddi, manevi tüm değerlerimizle refaha ulaşmanın, zenginleşmenin imkanlarını sonuna kadar kullanma azim ve kararlılığını el birliğiyle, gönül birliğiyle yerine getirmeliyiz" şeklinde konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2006 Salı 09:38:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?