6
Mayıs
2024
Pazertesi
AMASYA

Amasya'da bayram bir başka güzel

Amasya protokolü ve vatandaşlar Ramazan Bayramı'nı kavurma yiyerek kutladı.

Amasya Belediyesi önünde düzenlenen bayramlaşmaya Vali Halil İbrahim Daşöz, Milletvekilleri Akif Gülle, Dr. Avni Erdemir, Hüseyin Ünsal, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Canatan, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Aksu, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Protokol ve vatandaşlar tek tek bayramlaşırken, Amasya Belediyesi Mehter Takımı mini bir konser verdi. Şerbet ikramının yapıldığı bayramlaşmada kavurmalı pilav dağıtıldı.

Görev yaptığı illerde çok sayıda kutlamalara katıldığını belirten Vali Halil İbrahim Daşöz, "Bayramlar ülkemizin her tarafında kutlanıyor. Amasya'da hem milli bayramlar, hem de dini bayramlar daha farklı bir şekilde kutlanıyor. Bu şehirde ayrı bir hava var, ayrı bir ilham kaynağı var. Bu şehirde her şey çok daha güzel ve anlamlı. Tahmin ediyorum bütün güzellikler en güzel şeklini sizlerin yüreklerinde bulmuş. Bütün insanlarınızda ayrı bir zarafet, ayrı bir güzelliği görüyorum. Böyle bir şehirde görev yapmanın bahtiyarlığını yaşıyorum. Tüm Amasya halkının bayramını kutluyorum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2009 Pazar 22:57:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?