22
Mayıs
2024
Çarşamba
AMASYA

Amasya'da fuhuş operasyonları

Amasya'da bir evde fuhuş yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri, yabancı uyruklu bir bayan ve bu bayana fuhuş yaptırdığı belirlenen 1 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. 

Aldığı bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, Akbilek Mahallesi'nde bir evde yaptıkları aramalarda Özbekistan uyruklu D.D (43) isimli bir kadın yakaladılar. D.D. ile yapılan mülakatta N.D. (55) isimli şahsın kendisini para karşılığında fuhuş yaptırdığını beyan etmesinden sonra gözaltına alınan N.D., çıkarıldığı adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Pasaportunun vizesi dolan D.D. isimli kadının sınır dışı edilmesi için işlemler başlatıldı.

70'LİK DEDELER FUHUŞTA YAKALANDI 

Amasya'da polisler tarafından Şehirüstü Mahallesi'nde yapılan araştırmalarda para karşılığında fuhuş yaptığı iddia edilen 70 yaşında 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Şehirüstü Mahallesi'nde bir evde fuhuş yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri, yaptıkları takip sonucunda fuhuş yapıldığı iddia edilen evden çıkan H.K. (70) ve Z.S. (70) isimli şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Şahıslar ile yapılan mülakatta, M.Ç. (46) isimli kadın ile para karşılığında ilişkiye girdiğini söylediği bildirilirken, şahıslar çıkarıldıkları adliyede nöbetçi savcının talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.
iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2007 Salı 13:22:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?