6
Mayıs
2024
Pazertesi
AMASYA

Amasya'da güvenlik alarmı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Amasya'da katılacağı miting öncesinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, 6 ilden takviye polis geldi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Amasya'da katılacağı mitin öncesinde il genelinde geniş çapta güvenlik önlemleri alındı.

Mitingin düzenleneceğe alana vatandaşlar tek tek arandıktan sonra alınırken, Başbakanlık korumaları ve özel harekat polisleri dışında Amasya'da görev yapan 700 polis memurunun yanı sıra 6 ilden 200 takviye kuvvet geldi.


Cami minareleri, apartmanların çatıları ve dağlara yerleştirilen keskin nişancılar mitingin yapılacağı alanın çevresinde kuş uçurtmazken, bomba imha uzmanları ve Başbakanlık korumaları ve özel harekat polisleri basın mensupları dahil belediye başkan adaylarını da kontrol ettikten sonra alana aldılar. Miting alanının Yeşilırmak kenarında olması nedeniyle Köprü ayaklarına ağlar gerildi, Sivil Savunma Müdürlüğü arama kurtarma ekipleri de zodyak botları ile Yeşilırmak içinde güvenlik önlemi aldı.

İha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 17:06:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
isimsiz şahıs IP: 88.247.247.xxx Tarih : 16.02.2009 14:21:34

bişey demiyorum akp ye de erdoğanada 2 de gelinecekti 5:30 da gelindi.yegane milletvekilimiz akif gülle yede bravo herşeyi kendi partisinin üzerine yıktı seçim ayıbı milleti kandırıyorsunuz.ama gönlünüz hoş olsun akp size oy verenlerin sözleri şu;KİMİN EKMEĞİNİ YİYORSAN ONUN KILICINI SALLAYACAKSIN...