4
Mayıs
2024
Cumartesi
AMASYA

Amasya'da kitle örgütlerinden CHP adayına destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Amasya İl Başkanı Peyami Mutluer; bazı sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerin bir araya geldiği Sol Platform'da aday olarak, CHP'den belediye başkanlığına adaylığını koyan Avukat Sefa Öztürk'ün destekleneceğini belirtti.
Peyami Mutluer, yaptığı açıklamada, Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Yeni Türkiye Partisi (YTP), Özgürlükçü Demokrasi Partisi (ÖDP) ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) içerisinde bulunduğu Sol Platform'un, CHP çatısı altında belediye başkan adayı olarak Sefa Öztürk'ü belirlediğini söyledi.
Mutluer, adaylarının 5 yıldır CHP'nin üyesi olduğunu hatırlatarak, "Genç ve dinamik bir aday. Amasya'ya yeni bir ivme kazandıracaktır. Amasya'da şimdiye kadar kaldırım belediyeciliği yapıldı. Bizim yönetim anlayışımız içerisinde dürüstlük, açıklık ve saydamlık var. Bizim yönetimimizde halkın kent gelişim projelerine özgürce katılması ve yaşanabilir, düzgün alt ve üst yapılı, tarihi dokusu korunan kent yapısı sağlanıp, plansız yatırım ve hizmet anlayışına itibar etmeden, geçici değil, kalıcı projeler üreterek iş alanları oluşturulacaktır. Kısacası, Avrupa normlarında bir kent anlayışındayız" dedi.
AMASYA - İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2004 Çarşamba 20:48:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?