4
Mayıs
2024
Cumartesi
AMASYA

Amasya'da turizm seferberliği

 Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan, çok modern çöp sepetleri aldıklarını, Amasya'nın her tarafının pırıl pırıl olacağını belirterek, "Temizlik yönünden yapacağımız çalışmalar sonrasında Amasya'da turizmde patlama olacak. Çünkü, turistler temiz gördükleri yerlere bir daha giderler" dedi.
Belediye Başkanı İsmet Özarslan, Başkan Yardımcıları Metin Karaçağa, Cafer Özdemir, ilgili müdürler ve vatandaşlarla Bahçelievler Mahallesi'nde toplantı düzenledi. Amasya'nın pek çok genel hizmet aldığını, ileriki zamanlarda unların daha da artacağını belirten Başkan Özarslan, "Belediyeye gidemiyoruz demeyin, işte belediye ayağınıza kadar geldi" diye konuştu.
Mahallelilerin sorunlarını anlatmasının ardından yapılacak hizmetler ile ilgili bilgiler veren İsmet Özarslan, "Çok modern çöp sepetleri aldık, onları yerleştireceğiz. 12 Haziran'a kadar Amasya'nın her tarafı pırıl pırıl olacak. Sizler de bize yardımcı olun. Temizlik yönünden yapacağımız çalışmalar sonrasında Amasya'da turizmde patlama olacak. Çünkü turistler temiz gördükleri yerlere bir daha giderler" diye konuştu.
Mahalle sakinlerinin, meyve hali arkasındaki alana kamyonlarını park eden kasacıların gece yarılarına kadar yüksek sesle ve küfürlü konuşarak kendilerini rahatsız ettiklerini ve yoldan gelip geçen bayanlara laf atarak sözlü taciz ettiklerini belirtmesi üzerine Başkan Özarslan, kasacıların oradan kaldırılacağı sözünü verdi.
AMASYA - İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2004 Perşembe 00:11:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?