7
Mayıs
2024
Salı
AMASYA

Amasya'dan Samsun OMÜ'ye transfer

AMASYA'DAN SAMSUN OMÜ'YE TRANSFER

Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi'nde acil tıp uzmanı olarak görev yapan Dr. Latif Duran, Samsun OMÜ Tıp Fakültesi Acil Ana Bilim Dalı'na yardımcı doçent olarak atandı.

Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi'nde yaklaşık 4 yıldır görev yapan Acil Tıp Uzmanı Dr. Latif Duran'ın OMÜ Tıp Fakültesi Acil Anabilim Dalı'na yardımcı doçent olarak atanmasından sonra Amasya Tabip Odası Başkanı Dr. Öner Nergiz, Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Abdullah Kaya, tabip odası yönetim kurulu üyeleri ve hekim arkadaşları, Yrd. Doç. Dr. Latif Duran'ı düzenledikleri yemek ile uğurladılar.

Amasya Tabip Odası Başkanı Dr. Öner Nergiz, Yrd. Doç. Dr. Latif Duran'ın Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi'nde çok sevilen bir hekim olduğunu ve mesai gözetmeksizin çalışmalarda bulunduğunu belirtirken, Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Abdullah Kaya ise uzun süredir tanıdığı Duran'ın başarılı çalışmalarını Samsun'da da sürdüreceğine inandığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2009 Cumartesi 10:47:01
Güncelleme :24 Ekim 2009 Cumartesi 11:56:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?