22
Mayıs
2024
Çarşamba
AMASYA

Amasyalılara doğalgaz semineri

Amasya ve Tokat'ta doğalgaz dağıtım şebekesi çalışmalarını yürüten Tamdaş Bölge Müdürü Mustafa Karabacak, Amasyalılara abonelik sürecinde yapmaları gerekenleri anlattı.

Amasya ve Tokat'ta şehir içi şebeke hattının ihalesini alan Tamdaş, Amasya'da bu zamana kadar yapılan çalışmalar sonucunda 165 adet binaya servis kutularını takıp, dağıtım borularını döşedi. Hacılar Meydanı Mahallesi'nde çalışmalarını tamamladıklarını, 2007 yılı içerisinde Şeyhcui ve Hızırpaşa mahallelerinde çalışmalarını tamamlayacaklarını ifade eden Tamdaş Bölge Müdürü Mustafa Karabacak, "Önümüzdeki sene Amasya'nın yüzde 80'ine doğalgaz verir duruma geleceğiz" dedi.

Vatandaşlara abonelik konusunda bilgiler veren Karabacak, "Vatandaş önce gelip bize 163 dolar verip abone oluyor. Daha sonra bizden yetki belgesi olan tesisat firması ile anlaşıp evine doğalgaz tesisatı döşettiriyor. Bu çalışmalardan sonra bizim bir yetkilimiz ve tesisat şirketinin bir yetkilisi son bir kez kontrol yaptıktan sonra gazı veriyoruz ve kullanım başlıyor" diye konuştu.

Belediye Kültür Salonu'nda yapılan toplantıyı Belediye Başkan Yardımcıları Metin Karaçağa ve Cafer Özdemir'in yanı sıra Amasyalılar katıldılar.

iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2007 Salı 13:31:19
Güncelleme :3 Temmuz 2007 Salı 13:53:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?