5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Amasyalılar'ın futbol özlemi

Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürü Celalettin Kapçak, amatör futbol kulüpleri temsilcileri ile bir araya gelerek, Amasya'da futbolun istenilen seviyeye gelmesi için talepleri dinledi.

Amasyaspor'un 2003-2004 sezonunda 2. Lig'den 3. Lig'e, 2004-2005 sezonunda da 3. Lig'den amatör kümeye düşmesinden sonra profesyonel ligde takımı kalmayan Amasya'da, futbol özlemi yaşanmaya başladı. Futbol özlemlerini gidermek isteyen Amasyalılar en yakında bulunan Samsunspor'un Süper Lig’de olduğu yıllarda büyük takımları izlemek için Samsun'a giderlerken, 2006-2007 sezonunda Samsunspor'un da 1. Lig'e düşmesinden sonra Amasyalıların futbol özlemi daha da arttı.

Amasyla'da bulunan amatör futbol kulüplerinin temsilcileri ile bir araya gelen Gençlik ve Spor İl Müdürü Celalettin Kapçak, Amasya'da futbolun istenilen seviyede olmadığını söyleyerek herkesin elini taşın altına koymasını istedi.

Amatör futbol kulüplerinin Amasya'da futbolun en iyi seviyeye gelmesi için çaba harcadıklarını belirten Celalettin Kapçak, "Biz suçlu aramıyoruz, herkesin elini taşın altına koymasını istiyoruz. Amasya'da futbol Amasyaspor'un önce 3. Lig'e, ardından da amatör kümeye düşmesi ile bugünlere geldi. Ben futbol adına bir şeyler yapamamanın ezikliğini yaşıyorum. Bir araya gelmemiz bir başlangıçtır, bundan sonra başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Celalettin Kapçak'ın yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü şube müdürleri, Futbol İl Temsilcisi Erdal Gökalp, İl Hakem Kurulu Başkanı Hayrettin Çağan ve amatör spor kulüplerinin temsilcilerinin katıldığı toplantıda, futbol kulüplerinin taleplerinin başında ise amatör futbol kulüplerinin kullanabileceği bir sahanın yapılması isteği oldu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 13:32:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?