4
Mayıs
2024
Cumartesi
AMASYA

Amasyaspor geleceğe ümitle bakıyor

Kulüp Başkanı Ayten Çöl, sezon başında 20 kişilik bir kadroyla yönetimi devraldıklarını, bu zamana kadar yönetimden 4 kişinin istifa ettiğini belirtti. Önceki yönetimlerin karar defterine en az 2 imza atarak yapılması gereken çalışmaları tek imzayla yaptığını, alacağı olan futbolculara tek imzayla borç senedi verdiğini belirten Çöl, 2001 yılından buyana görev yapan yönetimlerin karar defterlerinin teftiş edileceğini kaydetti.

Tesisleşme çalışmaları için ellerinde çeşitli projelerin olduğunu ifade eden Çöl, "Hayalci olmamız mümkün değil. Yönetimi devraldığımızda 2 seçenek vardı. Bunlardan birincisi kulübü kapatmak, ikincisi ise her şeye göğüs gerip bu yola çıkmaktı. Biz bu yola çıktık. İlk 4 yada 5 maç bizim ısınmamız için gerekli demiştik. Çocuklar çok çabuk gelişiyor. İlk çıktığımız maç ile son çıktığımız maç arasında büyük fark var. Zaman ne kadar aleyhimize işliyorsa da gelişmeler var, ama eksiklikler de var" diye konuştu.

Basında çıkan olumsuz haberlerden dolayı futbolcuların etkilendiğini belirten Çöl, "Futbolcularımız gazetelerde çıkan olumsuz haberleri görünce şevkleri daha da kırılıyor. Çok üzülüyorlar. Gazeteci arkadaşlar futbolcuların olumsuz yönlerini değil de olumlu yönlerini ortaya çıkartarak haber yaparlarsa bize yardımcı olmuş olurlar. Bundan sonra kendi altyapımıza daha ciddi olarak eğilmeyi düşünüyoruz" dedi.

iha-amasya
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2004 Perşembe 14:43:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?