5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Amasyaspor'un borcu ödendi

AMASYASPOR'UN BORCU ÖDENDİ

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasyaspor Kulübü'nün Sosyal Güvenlik Kurumu'na olan borcunun tamamen ödendiğini açıkladı.

Başkan Özdemir basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Yapılandırma ile borç yaklaşık 400 bin lira olan borç 80 bin liraya düşürüldü. Geçmiş yönetimlerde görev alan arkadaşlar toparlayabildiklerini toparladı, gerisini de biz topladık ve Amasyaspor'un eskiden kalan SGK borcunu kapattık. Geçmiş yönetimlerde 300'e yakın hemşehrimiz iyi niyetle yönetimde görev almıştı. Kimsenin arzu etmediği şekilde önlerine borç çıkmıştı. İnşallah önümüzdeki dönemlerde böyle bir problemlerle karşılaşmayız" dedi.

Kentteki spor yatırımlarını değerlendiren Özdemir, 12 Haziran Şehir Stadyumu'nun yanında bulunan belediyeye ait 20 dönümlük arsa üzerine amatör spor kulüplerinin kullanabilecekleri 2 adet sentetik çim zeminli futbol sahası yaptırılacağını söyledi.

Hızırpaşa Mahallesi'nde belediyeye ait arsanın Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne tahsis edildiğini, 3 bin kişi kapasiteli kapalı spor salonunun ihale çalışmalarının devam ettiğini ve önümüzdeki aylarda temelinin atılacağını söyleyen Başkan Özdemir, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Amasya İl Özel İdaresi ve Amasya Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılacak kapalı spor salonunun yanına da yarı olimpik yüzme havuzu inşa edileceğini de kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2011 Perşembe 12:55:01
Güncelleme :2 Temmuz 2011 Cumartesi 19:57:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?