5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Anneleriyle birlikte kitap okudular

ANNELERİYLE BİRLİKTE KİTAP OKUDULAR

Amasya'da öğrenciler anneleri ve öğretmenleriyle birlikte kitap okudular.

Amasya Yavuz Selim İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören 500 öğrenci ve anneleri okul idaresinin daveti üzerine okul bahçesinde yarım saat boyunca birlikte kitap okudular.

Kitap okumanın yeri ve zamanı yoktur düşüncesiyle hareket ettiklerini belirten Yavuz Selim İlköğretim Okulu Müdürü Fatih Camcı, "Okuma saati uygulaması şehrimizdeki tüm okullarımızda zaten yapılıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte bu güzel etkinliği daha renkli hale getirmeyi düşündük. Tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin olabildiğince katılımını sağlayarak bir süredir kitap okuma etkinliği yapıyoruz. Çok ilgi gören bu etkinliğimizle ülkemizin ortak sorunu olan okuma sorununa bir nebze olsun dikkat çektiğimizi ve çözüm getirdiğimizi düşünüyoruz" dedi.

Kentte uygulanan 65 Bin Dev Öğrenci Projesi çerçevesinde piyasa değerinin çok altında fiyatlarla öğrencilerin kitap temin edebildiklerini belirten sınıf öğretmeni Cafer Turgut ise öğrencilere ve velilerine kitap okuma alışkanlıklarını yaz tatilinde de sürdürmelerini önerdiklerini söyledi.

ANNELERİYLE BİRLİKTE KİTAP OKUDULAR
İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2011 Perşembe 10:44:02
Güncelleme :9 Haziran 2011 Perşembe 14:58:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?