4
Mayıs
2024
Cumartesi
AMASYA

Asker ailelerine çay ve çorba çadırı kuruldu

Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan, 15. Piyade Er Eğitim Tugayı’nda vatani görevini yapan acemi erlerin yemin töreni için Amasya’ya gelen asker ailelerinin kentten memnun ayrılmaları için çay ve çorba çadırı kurduruyor.

Belediye Başkanı İsmet Özarslan, kışla girişinde kurulacak çadırda, sabahın erken saatlerinde Amasya’ya gelen asker aileleri için sıcak çorba ve çay ikramı yapılacağını söyledi.

Özarslan, "Amasya’ya gelen asker ailelerinin 3 gün sürecek tatillerinin iyi geçmesi ve ailelerin Amasya’dan memnun ayrılmaları için çay ve çorba ikramı yapacağımız bir çadır kuracağız. Ayrıca çocuklarıyla birlikte Amasya’da 3 gün tatil yapacak olan aileler için Mehteran takımımız gösteri yapacak. Bunun yanısıra Kültür Merkezi’nde Türk sanat müziği konseri ve şiir dinletisi programları düzenledik. Misafirimiz olan asker aileleri güzel etkinliklerle dolu bir tatil geçirecekler. Amacımız, insanların Amasya’dan memnun ayrılmaları. Bu konuda esnaflarımızın ve Amasyalılar’ın da üzerine büyük görevler düşüyor" dedi

Amasya-iha
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2004 Perşembe 13:18:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?