7
Mayıs
2024
Salı
AMASYA

Avukata adliyede hazin tören

Amasya'da 42 yıldır avukatlık yapan ve duruşmada geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ünal Ilıcak (69) için adliye önünde tören düzenlendi.

Geçen hafta cuma günü girdiği bir duruşmada rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve bu sabah saatlerinde hayatını kaybeden Amasya Barosu'nun en eski üyelerinden 42 yıllık avukat Ünal Ilıcak için Amasya Adliyesi önünde tören düzenlendi.

Törene Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Aksu, Adalet Komisyonu Başkanı Halit Selçuk Özben, Baro Başkanı Av. Adnan Hasip Yalçın, hakimler, savcılar ve avukatların yanı sıra adliye personeli katıldı. Eşinin Türk Bayrağı'na sarılı tabutuna sarılarak ağlayan Gülseven Ilıcak'ı yakınları teselli ederken, 42 yıllık avukat olan ve mesleğini icra ederken mahkeme salonunda rahatsızlandıktan sonra hastanede hayatını kaybeden Ünal Ilıcak, 198-1992 yılları arasında Amasya Baro Başkanlığı görevinde bulunmuştu. Ilıcak'ın cenazesi, Sultan Bayezid Camii'nde ilkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Tekirdede Mezarlığı'na defnedildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 17:48:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?