5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Bahçeli'den miyop eleştirisi

BAHÇELİ'DEN BAŞBAKANA MİYOP ELEŞTİRİSİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başbakan Erdoğan, Türkiye'ye miyop gözle bakıyor" dedi.

Amasya Yavuz Selim Meydanı'ndaki mitingde halka hitap eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şöyle konuştu:

"Sayın Başbakan Türkiye'ye miyop gözle bakıyor. O gözle gördüğü partinin yöneticileri, milletvekilleri, bakanları, onların yandaşları, yalakaları ve çocukları. Onlar her türlü imkana kavuşmuş. 16 yaşında mısır ticaretiyle, 17 yaşında gemicikle başlayıp filo sahibi olmaya ve her türlü imkana kavuşan insanlar var. Sayın Başbakan çevresine baktığı zaman herkes mutlu, huzurlu ve servet sahibi. Bir eli yağda bir eli balda. Bu ülkede yaşayan herkes benim çocuklarım gibi zannediyor."

Oy pusulalarının basılması öncesindeki fiyat değişikliği sürecini eleştiren Bahçeli, şunları söyledi: "Biri çıkıyor 11 milyon liralık bir ihale yapılmasını öneriyor. Sonradan ihale ona veriliyor. Bir itiraz ve şikayet üzerine yeniden ihale yapılmasına ihtiyaç oluyor. 11 milyon veren 840 bin liraya oy pusulalarını basmaya rıza gösteriyor. Yani 9 milyon aşağı iniyor. Ey Allah'tan korkmaz adam 840 binden de para kazanıyorsun. 9 milyonu ne yapacaksın sen?"

Sosyal yardımlara değinen Bahçeli, vatandaşlara şöyle seslendi. "Al paketi vur tokadı gitsin. Bu paket senin hakkın. Senin helalin. Bu, devletin katkısıdır. Paketi almamazlık yapmayın. Ama aldığınız zaman oy vermeye mahkum veya mecbur değilsiniz."

Bahçeli, MHP Amasya İl Başkanı Fatih Coşar'ın da katıldığı mitingde partisinin Amasya milletvekili adayları Dr. Kadir Ekercan, Prof. Dr. Kenan Erzurumlu ve İsmet Saka'ya destek istedi.

BAHÇELİ'DEN BAŞBAKANA MİYOP ELEŞTİRİSİ
BAHÇELİ'DEN BAŞBAKANA MİYOP ELEŞTİRİSİ
BAHÇELİ'DEN BAŞBAKANA MİYOP ELEŞTİRİSİ
BAHÇELİ'DEN BAŞBAKANA MİYOP ELEŞTİRİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2011 Pazartesi 13:23:02
Güncelleme :16 Mayıs 2011 Pazartesi 23:04:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?