5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Başarılı öğrencilere Telekom'dan kıyak

Amasya'da da il genelindeki lise 1 ve 2. sınıf öğrencileri arasında en başarılı olanlara Türk Telekom tarafından karne hediyesi olarak bilgisayar ve ücretsiz ADSL internet bağlantısı hediye edildi. 

Türk Telekom Amasya Müdürü Ahmet Yanbay, kurumlarının karne hediyesi kampanyasıyla öğrencilerin iletişim ve bilişim teknolojisini kullanarak, başarılarını teknolojiyle katlayıp artırmaları ve eğitime dolayısıyla ülkenin geleceğine destek olma amacını taşıdığını ifade etti. Yanbay, "Amasya'da tüm liselerde lise 1 ve 2. sınıf öğrencileri arasında en başarılı olanlara Türk Telekom'dan karne hediyesi olarak bilgisayar, modem ve ücretsiz 3 aylık 512 kbps ve 3 GB limitli ADSL kullanımından oluşan son sürat teknoloji paketi hediye ettik" dedi. 

Türk Telekom'un sosyal sorumluluk anlayışı altında eğitim alanlarındaki yatırmalarına 2003 yılı Aralık ayında Okullara Hızlı İnternet Projesi ile başladığını ifade eden Ahmet Yanbay, "Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan protokol çerçevesinde 22 bin 500 okula ADSL teknolojisiyle hızlı internet hizmeti sunulmuştur. En yakın tarihte 3 bin 300 okulun daha ADSL ile internet bağlantısını sağlayacak olan Türk Telekom, ADSL ile internet bağlantısı mümkün olmayan 12 bin okula ise dial-up ve hızlandırılmış dial-up internet bağlantısını kuracak" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2006 Pazartesi 16:07:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?