22
Mayıs
2024
Çarşamba
AMASYA

Başarılı personele teşekkür

Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan, Ramazan ayı boyunca üstün gayret gösteren bazı birim müdürlerine ve işçilere teşekkür belgesi verdi.

Ramazan boyunca Amasya'da çok güzel bir ay yaşandığını söyleyen Belediye Başkanı İsmet Özarslan, Amasyalıların muhteşem bir Ramazan geçirmesinde emeği geçen birim müdürleri ve işçileri ödüllendirerek teşekkür belgesi verdi. Başarılı personele ödüllendirmeyi prensip haline getirdiklerini ifade eden Başkan İsmet Özarslan, görevini kötüye kullanan ve uygunsuzluk içerisinde bulunan personeli de cezalandırmayı ihmal etmeyeceklerini belirtti.

Amasya'da herkesin gözünün belediye personelinin üzerinde olduğunu, Amasyalıların hizmet beklediklerini ifade eden Başkan Özarslan, "Herkes işini yapacak. İşçi ve memurlarımızın kafalarının rahat olması için bayram öncesinde alacakları olan tüm paralarını dağıttık" diye konuştu.

Başkan Özarslan, Başkan Yardımcıları Cafer Özdemir ve Metin Karaçağa ile birlikte Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Menç, Zabıta Müdürü Ceyhun Özarslan, İtfaiye Müdürü Ahmet Koyuncu, Fen İşleri Müdürü Mehmet Ali Serin, Temizlik İşleri Müdürü Seydi Karalar, Park Bahçe Müdürü Tuncay Yörükoğlu, Bando Şefi Hüseyin Aylak ve Ramazan ayı boyunca Amasya Kalesi'nden iftar ve sahur saatlerini belirleyen Ramazan topu görevlisi Seyfettin Gökçe'yi teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 14:33:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?