4
Mayıs
2024
Cumartesi
AMASYA

Başkanın mahalle gezileri devam ediyor

Amasya Valisi Hüseyin Poroy’un ikamet ettiği Valilik Konağı’nın da bulunduğu Sofular Mahallesi sakinleri, mahallelerine gelen Belediye Başkanı İsmet Özarslan’a, kanalizasyon, su ve televizyon vericilerinden faydalanamadıklarını belirterek, şikayetlerini dile getirdi.

 Kanalizasyon ve su sorununa biran önce çözüm bulunacağını ifade eden Belediye Başkanı İsmet Özarslan, "Ekim ayında su fiyatlarında bir indirime gideceğiz. Tek bir evin bile suyunun akmaması bizi rahatsız eder. Ama suyu kaçak kullananlarında yakasını bırakmayacağız. Nasıl kaçak elektrik ile mücadele ediliyorsa, biz de kaçak su kullananlarla öyle mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Televizyon vericilerinden faydalanamayan mahalle sakinlerinin isteği üzerine yeni bir verici istasyonun nereye kurulacağının tespit edileceğini ve çalışmaların yapılacağını açıklayan Başkan Özarslan, "Size bir müjde daha vermek istiyorum. Yakında okullarımız açılıyor, biz de Amasya Belediyesi olarak bin çocuğumuza çanta, defter ve giysi yardımı yapacağız. İmkanlarımız elverdiği sürece bu sayıyı da artıracağız" şeklinde konuştu.

iha-amasya
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2004 Çarşamba 12:40:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?