5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Başpolislere rütbeleri takıldı

AMASYA'DA BAŞPOLİSLERE RÜTBELERİ TAKILDI

Amasya'da meslekte 10 yılını doldurup girdikleri sınavda başarılı olarak başpolisliğe terfi eden 38 emniyet personeline rütbeleri düzenlenen törende takıldı.

Polisevi'nde düzenlenen törene Amasya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Cumhuriyet Başsavcısı Feridun Süzer, Emniyet Müdürü Ayhan Acet ve emniyet birim amirleri katıldı. Polis teşkilatının ilk kademe memur ihtiyacının karşılanması amacıyla polis memurunun üstü, komiser yardımcısının astı olarak başpolis ve kıdemli başpolis rütbelerinin oluşturulduğunu belirten Amasya Emniyet Müdürü Ayhan Acet, “Bizler polis teşkilatının mensupları olarak her rütbedeki personelim ile birlikte zaman mefhumu gözetmeksizin öncelikle vatandaşın can ve mal emniyetini korumak için gerektiğinde canını hiçe sayarak ekip ruhu içerisinde tüm görev anlayışı ile Amasya halkına hizmet vermenin gururunu ve sevincini yaşamaktayız” dedi.

Başpolisliğe terfi eden personelin mesleklerine yen bir soluk ve motivasyonla devam edeceklerini vurgulayan Amasya Valisi Halil İbrahim Daşöz, bir süre önce kentte yaşanan bir cinayette, cinayet zanlısını olaydan 2 dakika sonra yakalayan Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli polisler Latif Tok ile Fikret Karabulut'a başarı belgesi verdi.

AMASYA'DA BAŞPOLİSLERE RÜTBELERİ TAKILDI
AMASYA'DA BAŞPOLİSLERE RÜTBELERİ TAKILDI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2011 Perşembe 17:16:03
Güncelleme :21 Nisan 2011 Perşembe 18:00:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selim ileri IP: 78.174.10.xxx Tarih : 25.04.2011 01:18:49

 Allah hayırlı etsin, ancak daha önce kollarda kıdem pırpırları vardı, uygulamada bir farklılık arz etmiyordu, inşallah bu kez böyle olmaz.