5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

BBP'den üslup uyarısı

BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KARABACAK'TAN ÜSLUP UYARISI

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karabacak, "Sivil anayasa yapacağını iddia edenler üsluplarına dikkat etmeli ve 12 Haziran'dan sonra birbirlerinin yüzüne bakamayacak şekilde laflar etmemeliler" dedi.

Partisinin Amasya Saray Otel'de düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan BBP Genel Başkan Yardımcısı Karabacak, parlamentoda temsil edilen siyasi parti liderlerinin meydanlardaki üsluplarına dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

Partililere hitap eden Karabacak, "Sivil anayasa yüzde 40 ve 50 ile yapılmaz. Toplumun bütün kesimlerinin ortak konsensüsü ve kararıyla anayasa yapılır. Anayasada Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının tamamının görüş ve dilekleri yer almazsa, bu anayasa metninde ben yokum. Bu anayasa metni beni temsil etmiyor denirse, tekrar yeni bir anayasa tartışmaları ortaya çıkar. O yüzden sivil anlamda anayasa yapacağını iddia edenler üsluplarına dikkat etmeli ve 12 Haziran'dan sonra birbirlerinin yüzüne bakamayacak şekilde laflar etmeliler" diye konuştu.

BBP Amasya İl Başkanı Hasan Arslan, Amasya'da Dr. Ali Kurt, Salim Arifoğlu ve Nurhan Çolak'ı aday gösterdiklerini söyledi.

Söz alan adaylar, yaptıkları konuşmada partililerden ve kamuoyundan destek istediler.

BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KARABACAK'TAN ÜSLUP UYARISI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2011 Pazar 17:08:00
Güncelleme :2 Mayıs 2011 Pazartesi 16:56:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?