5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Belediyenin can damarı

Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan, "Makine İkmal Müdürlüğü belediyemizin can damarı" dedi.

Makine İkmal Müdürlüğü’nde yapılan çalışmaları basın mensupları ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı İsmet Özarslan, "Buradaki arkadaşlarımız dar kadro ve imkanlarla her şeyi yapıyorlar.

Büyük şehirlerde kullanılan modern durakları biz kendimiz imal ediyoruz. Çöp tenekelerini dışarıdan almak yerine kendimiz üretiyoruz. İhtiyacımız olan malzemeleri dışarıdaki fiyatın 3’te birine mal ediyoruz. Ekonomik olması bizimde işimize yarıyor" diye konuştu.

Makine İkmal Müdürlüğü personelini özverili çalışmalarından ötürü kutlayan İsmet Özarslan, "Biz işçi arkadaşlarımıza ayrı bir önem veriyoruz. Daha önceden burası mezbelelikti. Şimdi arkadaşlarımız, yemeklerini, modern hale getirdiğimiz kendi yemekhanelerinde yiyorlar. Maaşlarını hiç aksatmıyoruz. Gerekirse borç alıp maaşları zamanında ödüyoruz. İşçilerimizin 1 milyon YTL ikramiye alacakları vardı, şuan bunu sıfırladık. Memurlarımızın nema alacakları için kredi aldık, önümüzdeki hafta paralarını vereceğiz. Böylece işçi ve memurumuza borcumuz kalmamış olacak" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2005 Perşembe 15:17:56
Güncelleme :6 Mayıs 2005 Cuma 14:22:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?