5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Çiftçiler iftarda buluştu

Amasya Pancar Ekiciler Kooperatifi'nin 12 yıldır geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeklerinde kooperatifi ortağı çiftçiler ile kooperatif yönetimi bir araya geliyor.


Ramazan ayı içerisinde düzenlenen iftar yemeklerinde kooperatif yönetimi ile bir araya gelen kooperatif ortağı çiftçiler, Amasya Şeker Fabrikası'nda düzenlenen yemek sonrasında kooperatif çalışmaları hakkında bilgilendiriliyorlar. 12 yıldır geleneksel olarak iftar yemekleri düzenlediklerini, hergün bir bölgenin çiftçileri ile birlikte olmak sureti ile günlük yaklaşık 2 bin kişiyle iftar açtıklarını ifade eden Pancar Ekiciler Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demir, bu zamana kadar yaptıklarını ve yapmak istediklerini anlatan kitapları çiftçilere dağıttı.


55. Pancar Alım Kampanyası çerçevesinde pancar teslimlerine 19 Eylül'de başlanması durumunda kampanyanın da 23 Eylül'de başlayacağını açıklayan Mahmut Demir, "Çiftçilerimize 19 Eylül 2 Ekim tarihi akşamına kadar söktükleri pancar karşılığı ton başı 30 YTL, 3 Ekim'den 12 Ekim akşamına kadar söktükleri pancar için de ton başına 20 YTL, avans ödemesi yapmayı düşünüyoruz. 13 Ekim'den sonrada ton başına 10 YTL söküm avansı ödenecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2008 Pazar 10:06:16
Güncelleme :7 Eylül 2008 Pazar 10:56:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?