7
Mayıs
2024
Salı
AMASYA

Dede - torun yarıştılar

Amasya Tamimi'nin yayınlanışının 90. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen koşuda, dedeler torunları ile birlikte yarıştı.


12-22 Haziran Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Haftası ve Amasya Tamimi'nin yayınlanışının 90. yılı etkinlikleri çerçevesinde 'Dedeler Torunları ile El Ele Yarışıyor' adlı koşu düzenlendi. Saraydüzü Kışlası önünde toplanan dedeler ve torunları, Yavuz Selim Meydanı'na kadar koştular. Yaklaşık 120 dede ve torunun katıldığı yarışmanın startını veren Vali Celalettin Lekesiz, yarışmaya Merzifon'dan katılan ve birinci olan İsa Sevindik ile torunu Şevval Sevindik'e madalyalarını taktı. Belediye Başkanı
Cafer Özdemir ikinci olan Hakkı Elbistanlı ile torunu Hakan Elbistanlı'ya, Emniyet Müdürü Mustafa Doğan Kılınç da üçüncü olan Rafet Öztürk ve torunu Serdoğan Sıvacı'ya madalyalarını verdi.


Yavuz Selim Meydanı'nda 3 yarışmacıya kura ile bisiklet hediye edilirken, yarışmacıların tamamına çorap ve top hediye edildi. Yarışmanın sonunda dedeler, torunlarıyla tatlı bir yorgunlukla evlerine döndü.

iha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 10:53:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?