5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Demir'den judoculara moral

Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu eski Milli güreşçi Mahmut Demir, Amasya'da kamp yapan Bayan Judo Milli Takımı'nı ziyaret ederek sporculara moral verdi. 

24-26 Kasım tarihleri arasında Mısır, 25-26 Kasım tarihleri arasında da Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılacak olan müsabakalara katılmak için Büyük Amasya Oteli'nde kamp yapan Bayan Judo Milli Takımı'nı ziyaret eden Mahmut Demir, sporculara tavsiyelerde bulundu. Bayan sporcular ile uzun süre görüşen Mahmut Demir, nasihatlerde bulunarak başarının çalışmayla geleceğini söyledi. 

Kendi yaşamından örnekler veren Mahmut Demir, "Judo güreşe çok benzeyen bir spordur. Başarılı olmak için çok çalışmak şart. Ama sadece çok çalışmak ile başarılı olunmuyor. Azim ve kararlılık gerekiyor. Özellikle sizden önemli dereceler bekliyoruz. Siz milli takımsınız. Müsabakaları yaparken, Türk milletini düşünerek yapmalısınız. Sizlerden, Rusya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası ve Mısır'da yapılacak turnuvada altın madalya bekliyorum" dedi. 

Mahmut Demir, Mısır ve Moskova'da yapılacak müsabakalarda altın madalya alan sporcuları altın ile ödüllendireceği müjdesini de verdi.
iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2006 Çarşamba 14:57:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?