4
Mayıs
2024
Cumartesi
AMASYA

Dovi Mobilya'dan yeni showroom

Vali Yardımcısı Recep Soytürk, Belediye Başkanı İsmet Özarslan, TSO Başkanı Muammer Gedik ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta, Amasya’da 100 kişiye iş imkanı sağladıklarını belirten Dovi Mobilya Genel Müdürü Yalçın Özgül, ek yatırımların devam edeceğini belirtti. Yalçın Özgül, "Dovi Grup olarak 20 yıl önce ekonomik hayata başladığımızda dekorasyon ağırlıklı çalışma yaparken, son 10 yıldır mobilya ağırlıklı hizmet veriyoruz. Amasya Organize Sanayii’nde 4 bin metre kare kapalı 10 bin metrekare açık alanda ofis mobilyalarıyla modern mobilya üretimi yapıyoruz. Bugünkü mağazamız 600 metrekare, modüler mobilyada günün modellerine uygun modelleri müşterilerimize sunuyoruz. Şirketlerimizde çalışanlarımızın sayısı 100 civarında. Ekim ayında Almanya’nın Kölnn kentinde açılacak fuara Türkiye’den 10 katılımcıdan birisi olarak katılacağız.

Uluslararası fuarları takip etmeye devam edeceğiz. Ürünlerimiz çok özgündür. Tasarımları tamamen bize ait olması, bizi Türkiye’de belli bir yerlere taşıdı. Ortalama olarak Türkiye genelinde 80 bayiimiz var. Yaklaşık olarak her mağazamız 50 metrekare alan üzerinde kurulu. Teknolojiyi takip ederek ürün üretip yatırımlarımızı devam ettiriyoruz" dedi.
Dovi Mobilya’yı yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı tebrik eden Belediye Başkanı İsmet Özarslan, "Görüldüğü gibi Amasya’da gelişmeler var ama bu yeterli değil. Bu Teşvik Yasası’ndan tüm Amasyalılar’ın faydalanmasını çok arzuluyorum. İş adamlarımız, 3-5 kişi biraraya gelerek bu yasayı değerlendirebilirler" diye konuştu.

AMASYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2004 Pazar 12:29:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?