5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Dünya, Amasya'nın sesini duyacak

Amasyalı İş Adamları Derneği ASİAD, ses getirecek bir projeye imza atıyor. İstanbul Fındıkzade'de bir dernek binası kuran ASİAD, bu proje sayesinde Amasya'nın sesini tüm dünyaya duyurmayı hedefliyor.

ASİAD faaliyetlerle Amasya adını gündemde tutmayı başarıyor. ASİAD Başkanı Hasan Ali Cesur ve İkinci Başkan Ramis Topal,  İstanbul Fındıkzade semtinde bulunan dernek binasında hizmet verdiklerini ve Amasya’lı iş adamları olarak İstanbul’da bulunan tüm hemşehrilerimizle birlikteliği yakalayabilmek ve Amasyanın sesini duyurmak için bu derneği kurduklarını , dayanışma içinde olduklarını belirttiler.

Amasya için bir çok çalışmalar yapıldığını ve Türkiye genelinde ses getirecek bir projeye onay verdillerini açıkladılar
ASİAD Başkanı Hasan Ali Cesur, “ Dünya Ekonomi Gazetesinde başlatılan bu proje ekip ruhu ve özveri ile gerçekleşecektir. Amaç Amasya’nın Türkiye ve Dünya çapında ses getirmesi hedeflenmiştir. Bu sebepten dolayı dergide yer almak isteyen iş adamlarımız ve Amasya’nın ilçe belediye başkanlarınıda bu anlamlı hizmette görmek isteriz.”dedi

ASİAD ikinci Başkanı Ramis Topal ise, “ASİAD Başkanımız Hasan Ali Cesur ve yönetimde bulunan arkadaşlarla aldığımız son kararda Şehzadeler şehri , Tacın gizemli şehri Güzel Amasyamızın tüm ülke genelinde tanıtmak ve gururla yaşatmak adına Dünya Ekonomi Gazetesi işbirliği ile dergi çıkartmaya karar verdik. 60.bin adet basımının gerçekleşeceği ve tüm Türkiye’ye ve yurt dışınada belirli noktalara dağıtılacağını belirtmek isterim. Dergide yer almak isteyen tüm arkadaşlarımız bizimle irtibata geçebilirler. İletişim için , Oğuzhan Caddesi No 19 kat 5/14 Fındıkzade/ istanbul Tel 0212 491 04 00 - 0212 491 00 56 bize ulaşma imkanı bulacaklardır. Amasya’da dergi işlerimizle, Yeni Umut Gazetesi Sahibi Mükerrem Uzun ilgilenecektir. Bu projenin ekim ayında gerçekleşmesi planlanmıştır. Projemizin gerçekleşmesi ile 60 bin okur ülke genelinde Amasya hakkında daha detaylı bilgiye sahip olacaktır. Sesini duyurmak isteyen hemşehrilerimiz yukarda verilen adresler sayesinde bize ulaşabilirler. “ diye konuştu.

Mükerrem Uzun - Kenthaber / Amasya
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2005 Salı 10:20:54
Güncelleme :7 Temmuz 2005 Perşembe 14:22:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?