5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

DYP: Geçmişteki hatalar tekrar edilmeyecek

Amasya DYP İl Başkanı Bahadır Tekeş, DYP hakkında yorumlarda bulunarak , bu dönem çok çalışılması gerektiğini , geçen seçimlerde yapılan hataların tekrar edilmeyeceğini, köklü bir parti olan DYP’nin tekrar önümüzdeki seçimlere hazırlanacağını söyledi.

Cumartesi günü Doğru Yol Partisi İl Başkanlığında yapılan bilgilendirme toplantısına katılan DYP’liler ön hazırlıkları ve parti içi yapılanmayı tartıştılar.

06.Şubat 2005 tarihinde yapılacak Amasya DYP İl Başkanlığı seçimlerine Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Mehmet Ağar’ında katılacağını bildiren Başkan Bahadır Tekeş,” DYP’de ciddi bir atılım söz konusudur. Değişimleri hepiniz fark etmişsinizdir. DYP’nin bir neferi olarak eski yönetim ve yeni yönetim el ele ve birlik içindedir. Şubat ayının ilk haftası 6 Şubat’ta Amasya Mehmet Ağar’ı ağırlamaktan mutluluk ve gurur duyacaktır “ dedi

Amasya DYP İl Başkanı Bahadır Tekeş, DYP hakkında yorumlarda bulunarak , bu dönem çok çalışılması gerektiğini , geçen seçimlerde yapılan hataların tekrar edilmeyeceğini, köklü bir parti olan DYP’nin tekrar önümüzdeki seçimlere hazırlanacağını, söyledi.

Teşkilatların özveriyle çalıştığını belirten Tekeş, Genel Başkan Mehmet Ağar’ın İl başkanları ile yaptığı toplantıdan bazı sözlerini partililere aktararak ”Doğru Yol Partisi köklü bir partidir.Kimseden maddi yardım talep etmeden ayakta durmalıyız. Kimsenin etkisi altında kalmamalıyız" diye konuştu. Partililere verilen mesajlar arasında, gelecek seçimlerde başarılı olmak için şimdiden yoğun çalışmak gerektiği eski, yeni tüm yönetim kadrosunda bulunan bu birlikteliğin çok güzel işler yapacağı ve varlığını 60 yıldır sürdüren köklü bir parti olan Doğru Yol Partisi'ni yıldıramayacakları belirtildi.

Doğru Yol Partisi İl yönetiminin yapılacak seminerlerle partililerle fikir alış-verişinde bulunulması gerektiği ve seçimlerde yapılan eksikliklerin giderilmesi gerektiği ni vurgulayan İl Başkanı, Genel Başkanın nasıl karşılacağını açıkladı. Partililerle yapılan sohbetler sonunda pazar günü yapılacak DYP İl Başkanlığı seçiminde aday olduğunu açıkladı.

Mükerrem Uzun-Kenthaber/Amasya
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2005 Salı 11:54:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?