6
Mayıs
2024
Pazertesi
AMASYA

Egehan 10 aydır kayıp

Ailesi ile birlikte İstanbul'dan geldiği Amasya'da akrabalarının düğününde ortadan kaybolan 3 yaşındaki Egehan Çıplak'tan 10 aydır haber alınamıyor.


İstanbul'dan 5 yaşındaki ağabeyi Emirhan, annesi Şükran (28) ve babası Serdal Çıplak (33) ile birlikte Amasya'nın Sarayözü köyünde bulunan bir akrabalarının düğününe gelen 3 yaşındaki Egehan Çıplak, kente geldiklerinin ikinci gününde 18 Haziran 2008 tarihinde anne ve babası düğünde olduğu esnada evlerinin önünde oynarken ortadan kayboldu.


Küçük çocuklarının kaybolduğunu fark eden anne ve baba, çocuklarını ilk önce kendi çabalarıyla aradı. Ancak aramalardan sonuç alınamayınca köylülerin tamamı minik Egehan'ı köyde aramaya başladı. Ardından olay yerine gelen jandarma ve sivil savunma ekiplerinin yanı sıra İstanbul'dan gelen AKUT ekipleri de Egehan'ı uzun süre geniş bir alanda aradı ancak bir sonuç alamadı. Minik Egehan'ın bulunamamasından sonra İstanbul'da bulunan evlerine dönen aile, aradan geçen 10 aya rağmen çocuklarından gelecek bir
haberi bekliyor. Egehan'ın arama çalışmalarını jandarma ve polisin sürdürdüğünü belirten baba Serdal Çıplak, "Ne ihbar, ne haber, ne de bir ipucu var. Biz çocuğumuzun sağ olarak bulunması ümidiyle hep bekliyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 14:10:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Müge IP: 212.156.0.xxx Tarih : 8.05.2009 10:05:27

halamı bulunamamıs cok üzüldüm gercekten ama ALLAHTAN umut kesilmez..allah sabır versin ailesine.. inşallah allahın izniyle bulunur.. annesi yavrusuna kavusur..