5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Egehan'dan 109 gündür haber yok

Ailesiyle birlikte akrabalarının düğünü için Amasya'ya gelen ve köyünde kaybolan 3 yaşındaki Egehan Çıplak'tan 109 gündür haber alınamıyor. 

16 Haziran tarihinde İstanbul'dan annesi Şükran (28), babası Serdal Çıplak (33) ve ağabeyi Emirhan (5) ile birlikte Amasya'nın Sarayözü köyüne bir akrabalarının düğününe gelen Egehan Çıplak, Amasya'ya geldiklerinin ikinci günü sabah anne ve babası akrabalarının düğününde olduğu esnada evlerinin önünde oynarken ortadan kayboldu. 

Minik Egehan'ın bulunamaması üzerine haber verilen Amasya Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Sivil Savunma Müdürlüğü arama kurtarma ekipleri ve İstanbul'dan gelen AKUT ekipleri özel yetiştirilmiş köpeklerle arama çalışması başlattı. Köy ve çevresinde arama kurtarma ekipleri tarafından 4 gün süren aramalar sonuç vermeyince, jandarma ekipleri küçük Egehan'ın kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde durmaya başladı. 

Yaklaşık 4 aydır kayıp olan minik Egehan'ın ailesi İstanbul'daki evlerine dönerken, baba Serdal Çıplak, "Oğlumuzdan hala bir haber yok. Birilerinin arayıp oğlumuzun yerini söylemesini bekliyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2008 Cuma 12:40:49
Güncelleme :3 Ekim 2008 Cuma 12:43:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?