6
Mayıs
2024
Pazertesi
AMASYA

Eğitime imece usulü destek

SULUOVA'DA EĞİTİME İMECE USULÜ DESTEK

Amasya'nın Suluova ilçesinde yeni yapılmakta olan Maarif İlköğretim Okulu'nun çevre düzenlemesi ve taş duvar örülmesi çalışmaları Suluova Belediyesi ve Amasya İl Özel İdaresi işbirliğiyle yapılıyor.

Toplamda bin 70 metreküp olan taş duvar yapım işi büyük ölçüde tamamlanırken, yaklaşık 85 bin TL'ye mal olan taş duvar yapımı ve çevre düzenlemesi çalışmalarının 25 bin TL'si Amasya İl Özel İdaresi tarafından, 60 bin TL'sinin ise Suluova Belediyesi tarafından karşılandığı öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Suluova Belediye Başkanı Mahmut Boz, “Eğitime desteğimiz her zaman vardır ve devam edecektir. Bunu geçtiğimiz dönem okul bahçelerinde yaptığımız asfaltlama çalışmaları ile göstermiş bulunmaktayız. Maarif İlköğretim Okulu'nda da Amasya İl Özel İdaresi ile ortak yürüttüğümüz bu projede bin 70 metreküp taş duvar yapımı ve çevre düzenlemesi yer almaktadır. Nasip olursa en geç 10 gün içerisinde bu projeyi sonuçlandırmış olacağız. Okulumuzun ikinci yarıyılda açılması hedeflenmektedir. İlçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Başkan Boz, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 09:42:01
Güncelleme :10 Aralık 2009 Perşembe 15:00:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?