6
Mayıs
2024
Pazertesi
AMASYA

Emniyette terfi heyecanı

Amasya Emniyet Müdürlüğü'nde 23 rütbeli polis, bir üst rütbeye düzenlenen törenle terfi etti.

Amasya Emniyet Müdürlüğü ve Merzifon Polis Eğitim Merkezi'nde görevli toplam 23 rütbeli polis, Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu Kararıyla terfi etmeye hak kazanırken, Amasya Emniyet Müdürlüğü Polisevi'nde düzenlenen tören ile rütbeleri takıldı.

Vali Vekili Hamdullah Suphi Özgödek, Emniyet Müdürü Mustafa Doğan Kılınç, Merzifon Polis Eğitim Merkezi Müdürü Recep Karapınar, emekli Emniyet Müdürü İsmail Karaman ve terfi eden polislerin katıldığı törende 3. sınıf emniyet müdürüyken 2. sınıf emniyet müdürü olan Nihat Dağdelen, 4. sınıf emniyet müdürüyken 3. sınıf emniyet müdürü olan İsmail Arat, 4. sınıf emniyet müdürüyken 3. sınıf emniyet müdürü olan Haydar Çevik'e rütbelerini Vali Vekili Hamdullah Suphi Özgödek taktı.

Emniyet amiriyken 4. sınıf emniyet müdürü olan Kadir Özdemir, İlhami Yıldırım, Tuncer Kocabay, Hakan Uzun, Erkan Ergül, Hasan Hüseyin Arat, Tamer Yiğit ve Aziz Batmaz'a da rütbeleri Mustafa Doğan Kılınç, Recep Karapınar ve İsmail Karaman tarafından takılırken, diğer rütbe alacak personelin bulundukları rütbedeki fiili çalışma sürelerini doldurmalarının ardından rütbelerinin takılacağı bildirildi.

Ayrıca Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından 41 yıldır Emniyet Teşkilatı'nda görev yapan ve Çorum Emniyet Müdürlüğü görevini yürütürken yaş haddinden emekli olan memleketi Amasya'ya yerleşen emekli Emniyet Müdürü İsmail Karaman'a verilen hizmet belgesi, plaket ve saat Amasya Emniyet Müdürü Mustafa Doğan Kılınç tarafından takdim edildi. Duygulu anlar yaşayan Karaman, 'Allah herkese uzun süre hizmet edip emekli olmayı nasip etsin" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 14:27:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?