5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

En çok kitap okuyana ödül

Amasya'da, 'Türkiye Okuyor' ve 'Okuyan Amasya' projeleri kapsamında İlköğretim 1. kademe, 2. kademe ve ortaöğretim öğrencileri arasında 1. dönem sonu ve öğretim yılı sonunda olmak üzere ödüllü 'En Çok Kitap Okuma Yarışması' düzenleniyor.

24 Kasım 2007 tarihinde başlatılan 'Türkiye Okuyor' ve 'Okuyan Amasya' projeleri kapsamında Amasya'da Vali Celalettin Lekesiz'in önderliğinde kent genelinde kitap okuyan insan sayısında büyük bir artış sağlandı.

İlköğretim okulu öğrencilerinin de kitap okuma alışkanlığı kazanmaları için öğrencilere yönelik yapılan çeşitli etkinliklerin yanı sıra okul müdürlükleri tarafından belirlenecek en çok kitap okuyan ilköğretim 1. kademe, ilköğretim 2. kademe ve ortaöğretim öğrencileri ödüllendirilecek.

Yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere daha sonra belirlenecek bir tarihte 1. dönem sonu birincisine tam altın, ikincisine yarım altın ve üçüncüsüne de çeyrek altın hediye edilecek. 2. dönem birincisine dizüstü bilgisayar, ikinciye dijital fotoğraf makinesi, üçüncüye ise bisiklet hediye edilecek.

iha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 22:00:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?