5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

En girişimci Anadolu çocuğu kim?

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu'nun (TÜGİK) Platin Dergisi'nin işbirliği ile gerçekleştirdiği Girişimci Anadolu Yarışması'nda ödüller sahiplerini buluyor.

29 Şubat 2008 Cuma günü İstanbul'da Akşam Gazetesi Tesisleri'nde gerçekleştirilecek Girişimci Anadolu Yarışması Ödül Töreni'ne TÜGİK Genel Başkanı Hazim Sesli ve Yönetim Kurulu üyeleri ile TÜGİK Yüksek İstişare Konseyi (YİK) Başkanı Oktay Mersin ve Yönetim Kurulu üyeleri, GİAD Başkanları ve iş dünyasının önemli isimleri katılacaklar.

Girişimci Anadolu Yarışması Ödül Töreni'nin onur konuğu ise Merkez Bankası (MB) Başkanı Durmuş Yılmaz. Saat 19.00'da başlayacak olan törende genç girişimciler ödüllerini MB Başkanı Durmuş'tan alacak.

Girişimci Anadolu yarışmasına Uşak Genç İşadamları Derneği (UGİAD) Başkanı Barış Battal, 'Kenti Ayağa Kaldıran Satış ve Pazarlama' isimli projesiyle bölgesel bazda birinci seçilmişti. Hatay GİAD üyesi Aykut Özbuğday, 'Pamuk Tohumu Islahı' projesi ulusal bazda birinci seçilirken, uluslararası bazda 'Mini İnsansız Hava Aracı' isimli projesiyle birinci olan İç Anadolu Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu (İÇGİAF) üyesi Hakan Karalar oldu.

Jüri özel ödüllerini bölgesel, ulusal ve uluslararasında birinci olan Amasya GİAD üyesi Gülseval Özkök Yücer, Kuşadası GİAD üyesi Fahri Alem Günaydın, Gaziantep GİAD üyesi Ali Özpolat ödülünü alacak

ajanslar
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2008 Salı 09:59:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?