5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Eski şampiyondan moral desteği

ESKİ ŞAMPİYONDAN GENÇ BAYAN GÜREŞÇİLERE MORAL DESTEĞİ

Eski Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu milli güreşçi Mahmut Demir, Amasya'da kamp yapan bayanlar yıldız, genç ve büyükler güreş milli takımlarını ziyaret ederek genç sporcularla deneyimlerini paylaştı.

Spor hayatı boyunca 220 kez milli mayoyu giyen Mahmut Demir, genç bayan güreşçilerle bir süre sohbet etti. Başarının sırrının çok çalışmaktan geçtiğini belirten Mahmut Demir, "Rakiplerinizden korkmayın. Mayonuzu giyip mindere çıktığınızda Allah ve 74 milyon Türk Milleti'nin arkanızda olduğunu bilerek yarışın. Giydiğiniz milli mayonun ne anlama geldiğinin şuuru ile güreşin" dedi.

Türkiye Güreş Federasyonu Asbaşkanı Hüsnü Oral ve milli takım antrenörleriyle görüş alışverişinde bulunan Demir, Amasya Elma Otel'de birlikte yemek yediği sporculara elbise ve şapka hediye etti. Güreş Federasyonu Asbaşkanı Hüsnü Oral, takımdaki 64 sporcunun günde 3 antrenman yaparak 25-28 Temmuz 2011 tarihleri arası Romanya'da yapılacak olan gençler dünya şampiyonasına ve 18-23 Eylül 2011 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak olan büyükler dünya şampiyonasına hazırlandığını söyledi.

ESKİ ŞAMPİYONDAN GENÇ BAYAN GÜREŞÇİLERE MORAL DESTEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2011 Pazar 20:12:05
Güncelleme :18 Temmuz 2011 Pazartesi 16:50:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?