6
Mayıs
2024
Pazertesi
AMASYA

Fakir ailelere prefabrik ev

Amasya'nın Suluova ilçesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahibi oldukları belirlenen 8 aileye toplam 120 bin lira değerinde 8 adet prefabrik ev yapıldı.


Suluova Kaymakamlığı tarafından fakir aileler için yapılan prefabriklerden bir tanesini gezen Vali Celalettin Lekesiz, geçirdiği trafik kazası sonucu kolundan ve ayağından sakat kaldığı için çalışamayan 5 çocuk sahibi Bayram Özçelik'in evini ziyaret etti.

Bayram Çelik, eşi ve çocuklarının daha önceden yaşadıkları evi gördükten sonra eski evin yanına yapılan prefabrik evi gezen Vali Celalettin Lekesiz, Kaymakam Osman Aslan Canbaba'ya böyle önemli bir hizmete imza attığı için teşekkür etti.
 

Beyazıt Mahallesi'nde Kaymakamlık tarafından yapılan Bayram Çelik ve ailesinin oturduğu 70 metrekarelik 2 oda 1 salondan oluşan eve misafir olan Vali Lekesiz, çocuklara kitap hediye ederken, ayağından ve kolundan sakat olduğu için çalışamayan baba Bayram Özçelik için bir proje hazırlanarak iş sahibi olması konusunda talimat verdi.
 

İha
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 16:46:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?