5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Funda Arar Amasya'yı salladı

FUNDA ARAR AMASYA'YI SALLADI

Sevilen sanatçı Funda Arar, Uluslararası Atatürk ve Kültür Sanat Festivali etkinlikleri çerçevesinde Amasya Valiliği tarafından düzenlenen konserde sevenleriyle buluştu.

Amasyalıların yakından tanıdığı radyo programcısı Kasım Alper Özdemir'in sunumunu şiirleriyle yaptığı ve 12 Haziran Stadı'nda düzenlenen konserde 1,5 saat sahnede kalan ünlü sanatçı Funda Arar'ın şarkılarını stadı dolduran onbinlerce kişi hep bir ağızdan söyledi. Amasya'nın kendisi için uğurlu gelen bir medeniyet şehri olduğunu söyleyen Funda Arar, "2000 yılında geldiğim bu güzel şehir ve bu şehrin insanları benim için özeldir" dedi.

Konserde sevilen şarkılarının yanı sıra Orhan Gencebay, Cem Karaca, Ferdi Tayfur, Barış Manço gibi ustaların eserlerini de aynı ustalıkla yorumlayan Funda Arar'a gecenin anısına Vali Halil İbrahim Daşöz çiçek takdim etti. Vali Daşöz, "Bu gece Funda Hanım bizlere muhteşem bir müzik ziyafeti sundu, kendisine teşekkür ediyor ve festivalimize emek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kasım Alper Özdemir'in çiçeğini takdim eden Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir ise, "İşte Ferhat şehri Amasya, en güzel gecelerde tekrar buluşmak ümidiyle hepinizi saygıyla selamlıyorum" dedi.

Funda Arar konseri 10.yıl Marşı eşliğinde Havai Fişek gösterileriyle son buldu.

FUNDA ARAR AMASYA'YI SALLADI
FUNDA ARAR AMASYA'YI SALLADI
FUNDA ARAR AMASYA'YI SALLADI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2011 Cuma 12:34:04
Güncelleme :24 Haziran 2011 Cuma 12:53:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?