22
Mayıs
2024
Çarşamba
AMASYA

Gökalp'ten rahatlatan açıklama

47. Bölge Amasya Eczacı Odası başkanı Besim Gökalp, Amasya'ya sahte ilaç girişinin olmadığını belirtti. 

Çorum'da yaşanan ve tarihi ilaçların kutularının değiştirilerek piyasaya sürdükleri iddia edilen 3 kişinin yakalanması ve ilaçların ele geçirilmesinden sonra zanlıların İstanbul, İzmir, Tokat ve Amasya'da sahte ilaçları piyasaya sürdükleri iddiasından sonra vatandaşların tedirgin olduklarını söyleyen Amasya Eczacı Odası Başkanı Besim Gökalp, "Çorum'da yakalanan şahısların Amasya ve ilçelerinde satış yapmadığını tespit ettik" dedi. 

Haberin duyulmasından sonra il genelindeki eczanelerde araştırma yaptıklarını ve Çorum'da yakalanan ve adı geçen şahıslardan ilaç alımı yapılmadığını belirlediklerini ifade eden Besim Gökalp, "Amasya eczacıları yasadışı ve sahte ilaç almazlar. Zaten böyle bir tespitte yok. Kentimiz eczacılarına sahte ilaç girişi mümkün değil. Halkımızın gönlü rahat olsun" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2007 Cuma 12:21:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
musa sel IP: 212.175.38.xxx Tarih : 15.03.2007 15:46:09
besim gökalp bey nöbetci eczane aradınız mı hiç. o güzelim manzaralar bir karşılaşsanızda. amasyalıya nasıl hizmet verdiğinizi kendiniz görseniz.size bir kaç örnek veriyorum. türkçe ile alakası olmayan yırtık kağıtlara yazılmış yazılar.(özellikle hastane acil servislerinde) gece aydınlası olmayanlar telefon numası olmayan eczane isimleri amasyalıya sunduğunuz hizmet bu bu hizmeti dünyada medeni ülkeler. böylemi yapıyor.