5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Guinnes denemesine destek

Amasya İli Kültür, Dayanışma ve Eğitim Derneği, Başkan Gülahmet Emir, İkinci Başkan İsmet Abacı, Dilaver Tutar, Birol Gegin, Saim Taşdemir, Abdullah Güzel, Salih Turgut, Satılmış Dede ve Turan Canik’ten oluşan dernek yönetim kurulu, Avrupa Tekvando Şampiyonu Battal Gazi Özçınar’ın Guiness rekoru denemesine sponsor olma kararı aldı.

Avrupa Tekvando Şampiyonu Battal Gazi Özçınar’ın 500kg mermer kırmada guiness rekoruna meydan okuyan Alman rakibine karşı, Battal Gazi Özçınar’ında kendine ait olan rekora 500 kg daha artırarak rakibine 1000 kg mermeri kıracağını bildirdiler.

Amasya İli Kültür, Dayanışma ve Eğitim Derneği, Başkanı Gülahmet Emir, “ 31 Temmuz 2005 Pazar günü Saat 10:30’da Avrupa Tekvando Şampiyonu Battal Gazi Özçınar’ın gerçekleştireceği 1 ton ağırlığındaki mermer kırma rekoru dünya gözlemcileri ve noter huzurunda dernek binamızın önünde yapılacaktır.

Amasya İli Kültür, Dayanışma ve Eğitim Derneği olarak örnek organizasyonlar ve buna benzer organizasyonlara elimizden geldiğince destek vereceğiz. Bu faaliyet Amasya’mızın sesine ses olacağı için sporcularımıza destek vermekteyiz “ dedi.

Dernek binasının önünde gerçekleştirilecek bu büyük organizasyonda şov amaçlı gösterilerinde yapılacağı bildirildi.

Mükerrem Uzun - Kenthaber / Amasya
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2005 Cuma 11:51:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?