5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Gülle, bayramda Amasya'da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Akif Gülle, Amasya'da 16 Temmuz'da geçirdiği kaza sonrasında sedyeyle ayrıldığı memleketine 97 gün sonra yürüyerek gelecek. 

Amasya'nın Gümüşhacıköy İlçesi'nde katıldıkları Garip Hafız Şenlikleri'nden Merzifon'a dönerken, Necati Kurt'un kullandığı ve Merzifon Belediye Başkanı Hayati İncekul'a ait makam otomobiliyle kaza yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gülle, kazadan ağır yaralı olarak kurtulmuş, önce Merzifon Devlet Hastanesi'nde sonra Çorum devlet Hastanesi'nde daha sonrada Ankara Atatürk Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Kazada, Merzifon Belediye Başkanı Hayati İncekul olay yerinde hayatını kaybederken, AK Parti İl Başkanı Mustafa Yıldız ve makam şoförü Necati Kurt yaralı olarak kurtulmuş ve AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Hamza Demir de kazadan ağır yaralı olarak Samsun Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmış, ancak 46 gün sonra hayatını kaybetmişti. 

Kazadan sonra Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 89 gün tedavi gören AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Akif Gülle, 11 Ekim tarihinde taburcu olduktan sonra Ankara'daki evinde tedavisine devam ediliyor. Memleketi olan Amasya'ya gelmeye karar veren Akif Gülle, 21 Ekim tarihinde Amasya'nın Merzifon İlçesi'nde Amasyalılar tarafından karşılanacak. Ramazan Bayramı'nı Amasya'da geçirmesi beklenen Gülle, kazada hayatını kaybeden merhum Belediye Başkanı Hayati İncekul ve merhum AK Parti İlçe Başkanı Hamza Demir'in ailelerini ve kabirlerini ziyaret edecek.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2006 Perşembe 17:44:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Nuri Övüc IP: 80.132.247.xxx Tarih : 22.10.2006 00:30:02
Selam Almanyadan benim guzel Amasyam.Öncelikle sayin Akif Gülleye büyük gecmis olsun diyorum.Merzifondaki trafik kazasinda hayatini kaybeden Sayin Hayati IncekulAilesi ve Ilce baskani Sayin Hamza Demir Ailesine bas sagligi diler.Ramazan Bayramlarini tebrik ediyoruz Övüc Ailesi aslen biz Suluovaliyiz.Tüm Müslüman kardeslerimizin Bayramlarini terik ediyoruz.