22
Mayıs
2024
Çarşamba
AMASYA

Gümüşhacıköy Avrupa'ya açılıyor

Gümüşhacıköy Mesleki Eğitim Merkezi Adına Metal Öğretmeni Mehmet GEMİCİ’nin hazırladığı 3 projeden 1’i Asıl, 1’i Yedek, 2 Projesi kabul edildi.


Kabul edilen projeler ile Gümüşhacıköy’deki öğretmenler ve öğrenciler Almanya, İspanya, İtalya gibi Avrupa ülkelerini ziyaret edecekler, mesleki çalışmaları yerinde görerek bilgi ve becerilerini geliştirecekler.
“Mesleki Eğitimde Satış Elemanlığı Meslek Alanının İncelenmesi ve Uygulanabilirliği” isimli proje Asıl Listeden kabul edildi.


“Avrupa Birliği Mesleki ve Teknik Eğitim Sisteminin İncelenmesi ve Öğretmen Uyumluluğu” isimli proje ise Yedek Listeden kabul edildi.
Mesleki Eğitim Merkezi Adına Metal Öğretmeni Mehmet GEMİCİ 17 Temmuz 2007 Salı günü Ankara Midas Hotel’de yapılan Proje Bilgilendirme Toplantısına katıldı.


Yapılan toplantıda; kabul edilen projeler ile ilgili bütçe oluşturulması, katılımcı seçimi, dil ve kültürel hazırlık, yurtdışı gidiş için gerekli olan pasaport ve vize işlemleri, yerleştirme süresi, konaklama, mesleki eğitim kurum ve kuruluş ziyaretleri, dönüş, dönüş sonrası yaygınlaştırma gibi bilgiler anlatıldı.


Avrupa Birliği Leonardo da Vinci Hareketlilik Projeleri ile ilgili 2007 teklif çağrısı döneminde gönderilen 2838 projeden, 401’i Asıl, 313’ü Yedek Listeden kabul edilmişti.

Mehmet GEMİCİ
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2007 Pazartesi 02:02:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?