22
Mayıs
2024
Çarşamba
AMASYA

Gururumuz güreşçiler Ankara'da

16 Kulübün iştirakı ile başlayan Türkiye birinci serbest güreş ligi 08–09 Haziran 2007 Cuma ve Cumartesi günü Ankara Atatürk Spor salonunda yapılacak yarı final ve final maçlarıyla sona erecek . 

Şampiyonanın ilk maçını Cuma günü İstanbul Büyük Şehir Belediyesi ile yapılacak olan Amasya Şekerspor maçından sonra İstanbul Tekel ise İzmir Tekelspor karşısında final vizesi arayacak .

Bu karşılaşmaların son yılın en çekişmeli maçları olacağını ifade eden Amasya Şekerspor Onursal Başkanı, Avrupa Dünya ve Olimpiyat Şampiyonumuz Mahmut Demir “Türkiye Birinci Serbest Güreş Liginde bu sezon çok güçlü ekipler yer alıyor. İstanbul Tekelspor kadrosunu iki Çeçen , birde Rus güreşçi ile takviye etti. Bizde geçen yılın Türkiye ve Avrupa şampiyonluğunu kazanmış olan bir kulübüz rakiplerimizin güçlü olmaları bizi asla korkutmuyor. Çünkü, takımımızda yer alan güreşçilerimizi maç kazanma ve ikinci kez Türkiye şampiyonu olma azmi içinde görüyorum. Teknik ekibimiz ile güreşçilerimizin bu müsabakalarda başarılı olacaklarına ve Şampiyonluk Kupasını güreş sever Amasya halkına armağan edeceklerine inanıyor, sevincimizi ise onlarla paylaşmak istiyoruz” dedi.

Öte yandan Cuma ve Cumartesi günü yapılacak müsabakalarla ilgili görüşlerini açıklayan Amasya Şekerspor Kulübü Güreş Takımları Teknik Direktörü Cahit Ahıskalıoğlu “Takımımızda yer alan güreşçilerimizin performansları çok iyi. Rakiplerimiz her ne kadar takımlarını yabancı güreşçilerle takviye etmiş olsalar da bizim kulübümüzün başında onursal Başkanımız, Avrupa Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Mahmut Demir’in var oluşu en büyük artımızdır. Çünkü, bizler başkanımızdan, yöneticimizden ve güreş sever Amasya halkımızdan aldığımız bu güç ile bu yılda Türkiye Şampiyonu olarak Ülkemizi ikinci kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupasında temsil edecek ve kazanacağımız şampiyonluğun sevincini halkımızla paylaşmış olacağız” dedi.
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2007 Perşembe 02:57:12
Güncelleme :11 Haziran 2007 Pazartesi 19:13:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Dündar TÜREM IP: 85.104.200.xxx Tarih : 9.06.2007 00:51:23
Sayın Mahmut Demir ve Amasya Şekerspor Güreş Takımının saygı değer yöneticileri. Türkiye Serbest güreş müsabakaları finalisti oldunuz tebrik ediyor ve saygılarımı sunuyorum. Yine aynı sıkıntı ve umursamazlık.Amasya Şekerspor güreş takımı AVRUPA birincisi olduğunda Ulasal basında bir haber yoktu aynısı,,,,?.