5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Halk gününde sorunlara çözüm

Amasya Valiliği, ihtiyacı olan ve kamu kurum ve kuruluşlarında sorunu olan vatandaşları halk gününde dinleyip sorunlarına çözüm buluyor.

Amasya Valiliği olarak her çarşamba günü valilikte halk günü toplantıları düzenlediklerini söyleyen Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamdi Yanık, hafta boyunca maddi ve manevi ihtiyaç sahibi vatandaşların kendilerine başvurduklarını, kayıt altına alınan sorunlarla ilgili çözüm üretecek ilgili kurum müdürlerinin çağırıldığı toplantılarda vatandaşların sıkıntılarına çözüm bulunduğunu söyledi.

Sadece ihtiyaç sahibi değil, kamu kurum ve kuruluşlarında sorun yaşayan vatandaşların da sorunlarını araştırdıklarını belirten Hamdi Yanık, "Başvuru sahiplerinin sorunları ile ilgili çalışma yapacak olan kurum müdürlerinin de katıldığı toplantılarda vatandaşın sorununu dinleyip çözüm arıyoruz. Haftada 1 gün yaptığımız halk günü toplantılarına ortalama 15 vatandaşımız başvuru yapıyor. Vatandaşların sorunları ile birebir ilgilenip, onların yaşadığı problemlerin aşılması için her türlü çalışmayı yapıyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2008 Çarşamba 15:59:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ergün turan IP: 88.232.130.xxx Tarih : 9.07.2008 22:21:51

ben amasyada deıl ama antalyadayım bence vatandasın şimdiki en buyuk sorunu kenedır ben keneyi sorun olarak gordum çözümünüde kendım buldum butun tavuk çiftlıklerındekı tavukları serbest bırakacaklar herkes kenenın en buyuk dusmanın tavuk olduunu bılır bence bu yontemde tutar ben bundan emınım şimdi siz pekı çiftlik sahipleri ne yapacak die dusunuosunuzdur tavuk ların parasınıda devlet versın cok zor bısı deıl 42 kısı öldü.tüm ormanlara daglık alanlara tavukları salsınlar ılerıdede tavuklar yabanılesır o zaman da yabanı tavuk avcılığı baslar dıger av hayvanlarıda kurtulmus olur ve çogalmıs olur şimdi valılıge yorumlara geldı bnce valliliğin bu yaptıı çok guzel bır yontem sonuna kadar destek.