5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Hasan Ali Cesur ASKON'da

Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından sayılan KASTOB ve STK Konfederasyonlarında kurucu olarak yer alarak Amasya’nın adını bir çok önemli yerlerde duyulmasını sağlayan Amasyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Cesur, şimdi de ülkemizin en önemli İş Adamları Derneği olan ASKON - Anadolu Aslanları İşadamları Derneği’nin Yönetiminde yer alarak Enerji Sektör başkanlığına getirildi. 

Amasyalılar arasında büyük bir heyecanla karşılanan bu gelişmenin Amasya’nın Sosyal ve ekonomik olarak gelişmesine büyük katkılar sağlaması bekleniyor.
Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın katılımıyla yapılan 5. Olağan Genel Kurul’da seçilen ASKON’un yeni Yönetim Kurulu, yaptığı ilk toplantıda başkanlığa Mustafa Koca’yı getirdi. 

Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na Abdullah Çınar, Ar-Ge’den sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na ise İbrahim Doğan Salman getirildi.
Önceki dönemlerden farklı bir çalışma planı benimseyen ASKON, sektörel dağılım yanında yeni ihtisas komisyonları da oluşturmaya karar verdi. 

Tekstil, İnşaat, Dayanıklı Tüketim, Hizmet, Makine-Yedek Parça, Kağıt-Ambalaj, Gıda-Tarım sektörlerinde çalışma grupları oluşturan ASKON, çalışma dönemi boyunca bu gruplar aracılığı ile çalışmalarını yürütmeyi planlıyor. ASKON ilk defa oluşturduğu ‘Bankacılık ve Finans’,’Enerji’, ‘E-Ticaret’, ‘Sosyal İşler ve Müesseseleşme’,’Kobi Gelişim’,’Tanıtım ve İç İletişim’ ihtisas komisyonları aracılığıyla yeni işbirlikleri ve organizasyonlar yapmayı amaçlıyor. 

ASKON’un yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:Mustafa Koca, Abdullah Çınar, Sıtkı Abdullahoğlu, Atilla Yılmaz, İbrahim Doğan Salman, Ertuğrul Yavuz Pala, Yusuf Kalyoncuoğlu, İsmail Keleş, Sami Bektaş, Hüsnü Kazan, Nurullah Erbaş, Hasan Erdoğan, R.Şaban Palamut, Adnan Danışman, Abdulvahit Bayrakçı, Ali Yavuz Hasanoğlu,Yılmaz Başyiğit, Gürsel Kartal, Hasan Ali Cesur ve Cavit Tatlı

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 14:03:03
Güncelleme :15 Nisan 2008 Salı 09:52:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?