22
Mayıs
2024
Çarşamba
AMASYA

Hayvan pazarı modernize edildi

Amasya Belediyesi, yılda 1 kere Kurban Bayramlarında yoğun olarak kullanılan hayvan pazarını modernize etti.

Kurban Bayramlarında Amasya ve çevre illerden gelen hayvan satıcılarının yoğun olarak kullandıkları hayvan pazarını düzenleyen Amasya Belediyesi, hayvan satıcılarını ve hayvanlarını çamurdan kurtararak hayvan pazarını modern bir hale getirdi. Vali Celaleddin Lekesiz ve AK Parti Amasya Milletvekili Akif Gülle ile birlikte hayvan pazarını gezen Belediye Başkanı İsmet Özarslan, hayvan satıcılarının memnuniyeti ile karşılaştı.

Hayvan pazarında önemli değişiklikler yapıldığını, otoparkın yanı sıra hayvanların araçlardan indirilmesi için rampalar ve hayvanların konulduğu yerler yapıldığını belirten Başkan Özarslan, "Veteriner hekimlerimiz tarafından sürekli kontrol altında tutulan hayvan pazarında zabıta ekiplerimizde görev yapıyor" dedi. Başkan Özarslan, Vali Lekesiz ile birlikte hayvan satıcılarıyla sohbet ederek kurbanlık fiyatlarını öğrendi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2007 Salı 19:51:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Nurcahit Candan IP: 85.98.85.xxx Tarih : 19.11.2008 18:04:24

sayın valimize ve belediye başkanımıza teşekkür ederim.Ben kdz ereğli de yaşıyorum buralarda güzel ama memleketimden güzel haberler almak beni son derece mutlu ediyor siz devlet büyüklerime şükranlarımı arz ediyorum sağlıcakla.