5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Hem spor hem temizlik

Amasya'da, Bahçeleriçi Mahallesi'nde temizlik kampanyası başlatan TEMA Amasya Temsilcisi Turgut Umur, spor yapan mahalle sakinleri ile birlikte çöp toplayıp temizlik yaptı.


Amasya'nın en modern semtlerinden birisi olan Bahçeleriçi Mahallesi'nde sabahın erken saatlerinde kalkarak Yeşilırmak kenarında bulunan yürüyüş yolunda ve belediye tarafından yerleştirilen spor kompleksinde spor yapan mahalle sakinleri ile birlikte bir kampanya başlatan TEMA Amasya Temsilcisi Turgut Umur, vatandaşlarla yürüyüş güzergahında ve spor kompleksi çevresinde temizlik çalışması yaptı.
Ellerine çöp poşetlerini alarak park ve çevresindeki çöpleri toplayan mahalle sakinleri, hem gençlere ve diğer mahallelere örnek oldular, hem de temizlik çalışmasından sonra sporlarına kaldıkları yerden devam etti.

Çevre temizliğinin spor kadar önemli olduğunu söyleyen TEMA Vakfı Başkanı Turgut Umur, "Amasya'nın en modern mahallesinde böyle bir kampanya başlattık ve temizlik yaptık. Ellerimize aldığımız çöp poşetleri ile spor yaptığımız yerleri temizledik. Amacımız gençlere ve diğer insanlara örnek olmak. Bizi gören diğer mahallelerde hem spora hem de temizliğe yönelmiş olacaklar. Temiz görmek istiyorsak kirletmemeyi öğrenmemiz gerek" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 11:27:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?