5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Her kadına 600 lira vereceğim!

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde Türkiye'deki 14 yardım kuruluşunun 'Aile Sigortası Kurumu' adı altında toplanacağını söyledi.

Partisinin Amasya Yavuz Selim Meydanı'nda düzenlediği mitinden konuşan Kılıçdaroğlu, iktidar olmaları halinde kaynak savurganlığının önüne geçeceğini vurgularken, "14 kuruluş var yardım yapan. 14 kuruluşu alacağım tek kuruluş yapacağım. İlk 4 ay içerisinde Aile Sigortası Kurumu'nu kuracağım ve aile yardımlarını başlatacağız. Her ailede kadının banka hesabına en az 600 lira yatıracağız" dedi.

Türkiye'deki 9 milyon emeklinin bir partiye oy vermesi halinde o partinin tek başına iktidar olabileceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Onun için bütün emeklilerden oy istiyorum. İşçi, emekli, çiftçi sorsun hayatından memnun mu? Eğer hayatından memnun değilse yapacağı tek şey var bu düzeni değiştirmek. Yeni bir düzen, halktan yana düzen kurmak. Eğer bunu sağlarsak bu ülkede barışı ve huzuru da sağlarız. Barışın ve huzurun yolu özgürlükten geçer. İnsanlarımız özgür olmalı. Telefonlarımızla rahatlıkla konuşmalıyız. Derdinizi kesinlikle telefonla anlatın. Recep Beyin kulakları o zaman duyar" diye konuştu.

Başbakan'ı televizyon programında karşılıklı tartışmaya davet eden Kılıçdaroğlu, Amasyalılardan CHP Amasya milletvekili adayları Ramis Topal, Ali Özdemiroğlu ve Devrim Ersoy'a destek istedi.

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU:
CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU:
CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU:
CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU:
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2011 Cumartesi 23:24:05
Güncelleme :29 Mayıs 2011 Pazar 18:58:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?