7
Mayıs
2024
Salı
AMASYA

Hırsızlar boş durmadı

Amasya'nın Suluova ilçesinde meydana gelen iki ayrı hırsızlık olayında bir evden altın, bir evden de para ve cep telefonu çalındı.

Suluova'nın Magosa Mahallesi'nde oturan S.Y isimli kadın, kendisine ait evden bir alt katta oturan kayınpederinin evine gittiği esnada eve giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler evdeki 9 adet çeyrek altın, 1 adet hediyelik altın, 1 çift küpe, üzerinde 6 adet çeyrek bulunan altın bilezik, 1 adet tektaş ve 1 adet yapraklı yüzüğü çalarak kayıplara karıştı. Evine döndüğünde soyulduğunu anlayan S.Y, polisi arayarak yardım istedi.

Öte yandan, Suluova ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda, H.A isimli bayan, kızı F.A ile birlikte evlerinin salonunda uyurken eve hırsız girdi. Evlerine hırsız girdiğini fark eden F.A, annesini uyandırarak evlerinde hırsız olduğunu söyledi. Uyanarak evlerini kontrol eden anne ve kızı, 2 adet cep telefonu ve içerisinde 15 lira bulunan el çantası ve nüfus cüzdanlarının çalındığını fark etti, durumu polise bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2009 Çarşamba 16:17:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bayramali KAHRAMAN IP: 78.187.36.xxx Tarih : 23.09.2009 21:44:29

HIRSIZLIK SUÇU GASP  GİBİ CEZA ALMASSA  HIRSIZLIK DAHA DA  ÇOĞALACAKTIR   HIRSIZI YAKALA   DAVA BİTMEDEN  1.2..3.4.. SUÇLARI İŞLEMİŞ OLUYOR HANİ ONUN SANATI OLUYORYA