22
Mayıs
2024
Çarşamba
AMASYA

İş merkezindeki dükkanlar satılıyor

Amasya Belediyesi tarafından eski TEKEL binasının yerinde yapımına başlanılan modern iş merkezinde bulunan iş yerlerinin satışı yapılacak.

Amasya Belediyesi'nin eski TEKEL binasının yerini satın almasından sonra başlattığı inşaatın ardından 837 metrekarelik alanda yapılan iş merkezindeki toplam 46 adet iş yerinin satışı açık artırma usulü ile yapılacak.

Düzenlediği basın toplantısında kentin en hareketli bölgesinde yapılan iş merkezinin içerisindeki iş yerlerinin Amasya, Samsun, Tokat ve Çorum'da yapılacak duyuruların ardından 29-30-31 Aralık tarihlerinde satılacağını açıklayan Belediye Başkanı İsmet Özarslan, fiyatların iş yerlerinin metrekarelerine ve katlarına göre belirlendiğini açıkladı.

İş merkezinin 2008 yılının aralık ayında tamamlanacağını ve iş yerlerinin işyeri sahiplerine teslim edileceğini belirten Başkan İsmet Özarslan, "Modern iş merkezinde mağaza, büro, lokanta, kafeterya, çay ocağı olmak üzere toplam 46 adet iş yeri bulunacak. Yapılacak satışların ardından fiyatın yüzde 50'si peşin, diğer yüzde 50'si ise 4 eşit taksit halinde tahsil edilecek. İş yerlerimizin en küçüğü 11 metrekare, en büyüğü ise 178 metrekare büyüklüğünde" dedi.

Başkan Özarslan, iş yerlerinin satışı için düzenlenen açık artırmaya çok sayıda alıcının katılmasını beklediklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2007 Pazartesi 12:57:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?