5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

İşadamlarından emniyete yemek

Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 160. yılı münasebetiyle Yeşilırmak Sanayici ve İşadamları Derneği (YESİAD) tarafından Emniyet Teşkilatı çalışanlarına yemek verildi.

Vali Yardımcısı Hikmet Aydın, Belediye Başkanı İsmet Özarslan, Adalet Komisyonu Başkanı Hakan Soybir, Emniyet Müdürü Mustafa Demirok, YESİAD Başkanı Bekir aydın, polisler ve işadamlarının katıldığı yemekte, Amasyalılar’ın polisi sevdiğini belirten Emniyet Müdürü Mustafa Demirok, "Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümlerinde hep biz vatandaşlara davet verirdik. İlk defa vatandaşlar tarafından bize davet verildi. Amasyalılar’ın polise son derece saygı ve sevgi ile yaklaştıklarını görüyoruz" dedi.

Başarılı çalışmalarından dolayı Emniyet Müdürü’nü tebrik eden Belediye Başkanı İsmet Özarslan, "Mustafa bey, sanki bize rakip gibi neredeyse köy köy dolaşıp herkesi kucakladı. Güler yüzlü tavırları ile halkın sevgisini kazandı" diye konuştu.

Polis Teşkilatı’nın gece gündüz demeden çalıştığını ifade eden Vali Yardımcısı Hikmet Aydın, "Polislerimiz, bizler evlerimizde yatarken büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Polis Teşkilatı yıllardır bu ülkenin hizmetinde. Bu hizmet için şehitler vermiş bir teşkilattır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2005 Cumartesi 18:22:25
Güncelleme :11 Nisan 2005 Pazartesi 14:55:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet AKÖN IP: 217.31.228.xxx Tarih : 11.04.2005 14:35:42
Güzel memleketimin insanları her zaman kanuna, nizama saygılı olmuş ve kolluk kuvveti olarak sadece polise değil aynı zaman da Jandarma ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin her birimine sahip çıkmış ve sevgi göstermiştir.